Termeni si conditii

1. Datele de identificare ale comerciantului

Wellness Highs, prin S.C. ADRENALLINA MEDIA SRL., cu sediul in Strada Triumfului, nr 5, Etaj 2, ap 8, Popesti Leordeni, inregistrata la Registrul Comertului sub nr  J23/723/22.02.2016, CIF 35686816, cont bancar RO79BACX0000001253908001, deschis la Unicredit Bank atribut fiscal RO, telefon 0745 583 733,  email: office@wellnesshighs.com,

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail de la unul dintre operatorii nostri.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt in lei, includ TVA-ul si sunt valabile in momentul comandarii lor.  Preturile afisate nu contin taxa de transport/curier. Va rugam cititi capitolul 4. Informatii despre livrare pentru detalii privind costurile de transport.

La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Wellness Highs, prin S.C. Adrenallina Media SRL, va depune toate eforturile pentru ca preturile indicate in sectiunea comenzi online sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care Wellness Highs, prin S.C. Adrenallina Media SRL, descopera o eroare legata de pretul unui/unor produs/e comandate deja de catre cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.

In cazul in care cumparatorul decide anularea comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja contravaloarea produselor comandate, Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media SRL, va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).

In masura in care Wellness Highs, prin S.C. Adrenallina Media, nu a informat cumparatorul cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune, si a confirmat comanda, contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si produsele vor fi livrate in conformitate cu conditiile de livrare.

Platile se pot face prin:

   – numerar in lei, ramburs la livrarea produselor (doar pentru valori mai mici de 5.000 lei);

   – online, pe pagina shop-ului, inaintea livrarii produselor, in contul mentionat pe factura proforma.

4. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Anumite produse, marcate corespunzator in site, vor fi livrate gratuit in Bucuresti, Ilfov, Cluj si Timisoara.

In cazul livrarii prin curier, taxa de transport la domiciliu se va adauga in plus la valoarea totala a comenzii. Taxa de transport se poate modifica in functie de continutul comenzii si de locul de livrare. Valoarea afisata a taxei de transport este valabila doar pentru comenzile cu livrare in localitatile unde exista punct de lucru al curierului! Pentru livrarile in localitati fara acoperire, costul final al transportului va fi comunicat de catre personalul nostru. Curierul va anunta telefonic ziua si ora livrarii.

Curierul nu este angajat S.C. Adrenallina Media si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Produsele se livreaza neasamblate, in ambalaj impreuna cu factura si certificatul de garantie. In interiorul ambalajului se gasesc instructiunile de asamblare. Factura este documentul pe baza caruia se acorda garantia.

Termenul de livrare minim este de 30 de zile, pentru produsele pe comanda. Produsele la care exista marcajul „stoc” pot fi livrate in 3 zile lucratoare de la incheierea contractului (confirmarea telefonica a comenzii). Termenul de livrare se confirma odata cu confirmarea comenzii.

5. Dreptul de retragere/Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea unui produs achizitionat prin magazinul online Wellness Highs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului de retur catre Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media). Cumparatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Cumparatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media cu privire la decizia sa de returnare, prin completarea si trimiterea formularului de retragere, ce se regaseste la adresa https://wellnesshighs.com/retur.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face la adresa: Soseaua Berceni 104, bloc turn ICPET, etaj 5, Camera  12

In cazul in care returnati produsele, in vederea restituirii contravalorii lor acestea vor fi insotite de urmatoarele documente: formularul de retragere completat, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau copii ale acestor documente.

Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original. Produsele trebuie sa fie protejate pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media. Cumparatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre  Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media in baza O.U.G.34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului,  Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media   nu isi asuma nicio responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Rambursarea se amana pana la data returnarii integrale a produselor.

Personalul Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media  nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE: produsele pe comanda si serviciile de training si consultanta.

6. Garantii

Wellness Highs prin Adrenallina Media    respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de garantie se gasesc in Certificatul de garantie care insoteste produsul. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Cumparator de la   Wellness Highs prin Adrenallina Media.  Produsele beneficiaza de garantie conform prevederilor Legii 449/2003 sau, daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie, se aplica termenul mai lung.