Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea unui produs achizitionat prin magazinul online Wellness Highs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului de retur catre Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media). Cumparatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Cumparatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media cu privire la decizia sa de returnare, prin completarea si trimiterea formularului de retragere, ce se regaseste aici.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face la adresa: Soseaua Berceni 104, bloc turn ICPET, etaj 5, Camera 12

In cazul in care returnati produsele, in vederea restituirii contravalorii lor acestea vor fi insotite de urmatoarele documente: formularul de retragere completat, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau copii ale acestor documente.

Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original. Produsele trebuie sa fie protejate pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media. Cumparatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media in baza O.U.G.34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media nu isi asuma nicio responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Rambursarea se amana pana la data returnarii integrale a produselor.

Personalul Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE: produsele pe comanda si serviciile de training si consultanta.