Despre noi

Obiectele cu care alegem sa ne inconjuram spun ceva despre noi iar spatiul unde traim si lucram preia din personalitatea noastra. Cand ne personalizam spatiul urmarim de fapt sa ne simtim bine, sa fim in confort.

Wellness Highs este si nu este despre produsele din shop. Este mai ales despre o stare de spirit. O stare de flow. Acea stare care presupune ca esti atat de absorbit de ceea ce faci incat uiti notiunea timpului.

Ca sa ajungi la acea stare, orice ar fi ceea ce faci, ai nevoie sa te simti bine fizic si psihic. Si sa lucrezi sau sa studiezi sau sa petreci timp intr-un spatiu care are grija de tine si de sanatatea ta pe moment, dar si in viitor.

Ergonomia este doar o parte a conceptului larg de wellness si presupune grija fata de tine, de sanatatea ta fizica, dar si de mood-ul tau. Pana la urma, “lucrurile nu sunt greu de facut, greu este sa te pui in starea de a le face”, spunea Brancusi. Asadar, mood-ul potrivit.

Nu este doar despre planul fizic sau material al lucrurilor. Un scaun ergonomic nu este doar un scaun. Un birou reglabil pe inaltime nu este doar asta. Un suport reglabil pentru monitor sau laptop sau tastatura, un board care te ajuta sa lucrezi la birou din picioare nu sunt doar ceea ce sunt in plan fizic.

Sunt o promisiune ca te vei simti bine in timp ce faci ceea ce faci. Ca vei avea un spate si o coloana sanatoase acum dar si 10 sau 20 de ani mai tarziu.

Ca riscul de a dezvolta afectiuni – ale gatului, incheieturilor, posturii generale, a dispozitiei tale de zi cu zi – este minim.

O promisiune ca mintea ta este clara, ca ai iesit din inertia celui “uitat” pe un scaun de birou, cu privirea incetosata de la lumina obositoare a ecranului.

O promisiune ca te simti plin de energie si initiativa.

Pana la urma, Wellness Highs a fost creat cu aceasta imagine a ta in minte: esti fresh, dinamic, plin de idei, gata de actiune, profund implicat.

Si iti creezi spatiul tau, acela care iti mentine viu acest suflu, fiind informat de beneficiile acestei alegeri.

Te asteptam in shop,

Echipa Wellness Highs