Conditii de livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier.

Taxa de transport la domiciliu se va adauga in plus la valoarea totala a comenzii. Taxa de transport se poate modifica in functie de continutul comenzii si de locul de livrare. Valoarea afisata a taxei de transport este valabila doar pentru comenzile cu livrare in localitatile unde exista punct de lucru al curierului! Pentru livrarile in localitati fara acoperire, costul final al transportului va va fi comunicat de catre personalul nostru, prin email sau telefon.

Curierul va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Curierul nu este angajat Wellness Highs prin S.C. Adrenallina Media si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Produsele se livreaza neasamblate, in ambalaj impreuna cu factura. In interiorul ambalajului se gasesc instructiunile de asamblare.

Unele produse sunt pe stoc, altele vor fi realizate pe comanda. Termenul de livrare maxim pentru produsele pe comanda este de 5 saptamani, in functie de tipul produsului. Produsele la care exista marcajul “stoc” pot fi livrate in 3 zile lucratoare de la incheierea contractului (confirmarea telefonica a comenzii). Termenul de livrare se confirma odata cu confirmarea comenzii.